Hendek Belediyesi kış ayının gelmesiyle birlikte, karlı havalar için tedbirlerini aldı. Fen işleri müdürlüğü ekipleri olası kar yağışı durumunda tüm araç gereç ve teçhizatlarını hazır halde bekletiyor.

Hendek Belediyesi Garajında hazırlıkları tamamlanan, 3 adet kamyon, 4 adet greyder, 5 adet dekolaydır, 2 adet loder ve 1 adet tam teşekküllü tuzlama ve kar küreme aracı kışa hazır bekliyor. Hendek Belediyesi ekipleri ayrıca kış önlemi olarak ağaçların budamasını da yapıyor. Yoğun kar yağışında etrafa ve insanlara zarar verebilecek ağaçların da budaması yapılıyor.

Ekipler hazır

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’in kışa hazır olduğunu belirterek “ Yoğun kış aylarında tüm mahallelerimizde karla mücadelemizde ekiplerimiz vatandaşlarımızı mağdur etmemek için hazırlıklarını tamamladı. . Geçen yıl yoğun karda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece gündüz demeden tüm uzak mahallelerimiz olsun merkez mahallelerimiz olsun yoğun bir gayretle çalıştılar. Bu yıl da tüm iş makinalarımız, kar küreme araçlarımız ve tüm teçhizatlarımızın bakımları yapılarak hazır halde bekletiyoruz. İlçemiz kışa hazır” dedi.