Başkan İnci, yaptığı konuşmada “Yükümüz ağır, sorumluluğumuz çok. Bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.  Hendek hepimizin, Hendek bize miras değil emanettir, bu nedenle çok çalışmalıyız” dedi.

Üretici bizden hizmet bekliyor

Hendek Belediyesi logosunda bulunan yıldızlardan birinin tarımı simgelediğini söyleyen Başkan İnci, “Tarım, bizim olmazsa olmazımızdır. İlçemizde tarımı nasıl daha ileriye taşırız, büyükbaş, küçükbaş hayvancılığı, kanatlı hayvancılığı, süt üretimini nasıl artırabiliriz, fındığın vermediği dönemlerde çiftçimizin mağduriyetini gidermek için neler yapacağımızı konuşmamız ve çözümü için çalışmamız lazım” diye konuştu.

“İlçemizde tarımı yaşatalım”

İnci, sözlerine şöyle devam etti: “Üretici bizden hizmet bekliyor, destek bekliyor.  Bu nedenle biz Hendek Belediye Meclisinde logomuzda bulunan tarım, turizm, sanayi, eğitim ve şehirciliği simgeleyen yıldızlarımızın her biri için 5’er kişilik heyet oluşturduk. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Ziraat Odası seçimlerinin sonrasında seçilen başkan ve yönetim bizimle ve tarım heyeti ile istişarelerde bulunsunlar. İlçemizde tarımı birlikte yaşatalım.”

“Seçimlerde müdahil değilim”

Ziraat Odası seçimlerine müdahil olmadığının altını çizen Başkan İnci, “Benim sizlerden, başkan ve yönetimden isteğim şudur; lütfen yönetiminize aldığınız  insanların çiftçi olmasına, mesleğini icra eden, yaratıcı bir  ruha sahip insanlar olmasına dikkat edin. Yönetiminizde onların engin tecrübelerinden faydalanın. Kim kazanırsa kazansın Hendek hepimizindir ve bayrağımızdaki yıldızın etrafında buluşalım, kenetlenelim. Hendek’e Hendek atlatalım” diye konuştu.

hendek_muhtarlar_toplantisi2-002.jpg

“Bize katkı sağlayın”

İnci, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen programa da değinerek, “İlçemizde düzenlemiş olduğumuz Ali Gaffar Okkan anma törenine göstermiş olduğunuz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Yükümüz ağır, sorumluluğumuz çok. Bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Hendek hepimizin, Hendek bize miras değil emanettir, bu nedenle çok çalışmalıyız, bu konuda bizlere katkı sağlamaya devam ediniz” diyerek teşekkür etti.

“Başkanımızla birlikte çalışacağız”

Hendek Ziraat Odası Başkanı olan ve 3 Şubat Salı günü yapılacak olan kongreye tekrar aday olduğunu açıklayan Başkan Hayri Duran da konuşma yaptı. Duran,  “Arkadaşlar bu dönem için tekrar adayım. Ben ve listem kazandığı takdirde belediye başkanımızın fikirlerinden istifade edeceğimi söylemek istiyorum. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” diyerek Hendek’te yapılan çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi.