Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’yla bir araya geldi. Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen buluşmada Hendek’te tamamlanan ve devam eden çalışmalar masaya yatırıldı. Toçoğlu, Hendek’te bu yıl 86 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini kaydetti.

86 bin ton asfalt

Toçoğlu, “Şehir Senin İçin Yenileniyor’ dedik, şehir merkezi ve 16 ilçemizde asfalt atağı başlattık. Bu yıl Hendek ilçemizde de önemli arter ve mahalleleri yeni yüzlerine kavuşturduk. Toplam uzunluğu 56 kilometre olan güzergahları 86 bin ton asfalt kullanarak yeniledik. Hamdolsun başlattığımız yenileme çalışmalarıyla Hendek’in çehresi değişti. Programlarımız dahilinde 2019’a kadar tüm grup yollarını yenileyeceğiz. Çalışmalarımız Hendekli hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Yaşam alanı tamamlanıyor

Hendek’e yeni bir yaşam alanı kazandırdıklarını da aktaran Başkan Toçoğlu, “Hendek ilçe merkezinde dönüşüm çalışması başlattığımız projede hızla tamamlanıyor. Hemşerilerimizin ve üniversite öğrencilerimizin kullanabileceği çok özel bir proje ortaya çıkıyor. Çalışmalar ilerledikçe Hendek Atatürk Parkı’nın güzelliği ortaya çıkacak. Çok çeşitli sosyal alanların yanı sıra ağaçlandırma çalışması da yapacağız. İnşallah kısa süre içerisinde projemizi nihayete erdireceğiz” dedi.

Toçoğlu’na hizmet teşekkürü

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Büyükşehir Belediyemizin ilçemizde yapmış olduğu çalışmalar dolayısıyla Başkanımız Zeki Toçoğlu’na ilçem ve vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. İşbirliği içerisinde çalışmalarımız sürecek” derken AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “Hendek ilçemiz asfalt çalışmalarıyla adeta yenilendi. Hem Büyükşehir Belediyemiz hem de ilçe belediyemiz bu yıl kapsamlı asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yeni yaşam alanı tamamlanıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Mahalle ve arterler

Hendek’te yenilenen arterler ise şu şekilde; “Dikmen Grup Yolları, Kızanlık Yolu, Çakallık Köprü Bağlantı Yolları, Hüseyinşeyh, Güldibi, Kocatöngel, Dereköy, Aktefek, Soğuksu, Sivritepe, Şeyhler, Aşağıçalıca, Yukarıçalıca, Karatoprak ve Kargalıhanbaba Mahalleleri”