Tarımın beşiği olan Sakarya’da Ziraat Odaları ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, nazik ziyaretleri için Ziraat Odası Başkanlarına teşekkür etti. Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar ise başarı temennilerini ileterek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“Tarımı birlikte kalkındıracağız”

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Ali Şener Bayraktar, “İlçe Ziraat Odası Başkanlarımızla birlikte ziyaret edelim ve başarı dileklerimizi iletelim istedik. Tarıma yönelik gerçekleştirdiğiniz hizmetleri biliyoruz. Bundan sonra da hizmetlerinizin artarak devam edeceğine şüphemiz yok. Yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah Sakarya’nın tarımını Büyükşehir ve Ziraat Odası olarak birlikte kalkındıracağız” dedi.

Model şehir Sakarya

Ziraat Odası Başkanlarının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden ve başarı dilekleri için teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, tarıma yönelik hayata geçirecekleri çalışmalarda Ziraat Odaları ile işbirliği içerisinde hareket edeceklerini ifade etti. Başkan Yüce, “Tarımın merkezi olan Sakarya’mızda hemşerilerimizle paylaştığımız projelerin arkasındayız. Tarımın her zaman destekçisi olacağız. Fidan A.Ş için ilk adımımızı Nisan meclis toplantımızda attık. Tarıma hizmet sunan hemşerilerimizi de teşvik edeceğiz. İlçelerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde müdahale edeceğiz. Hedef odaklı çalışmalarımızla Sakarya’yı model şehir haline getireceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi arttırsın, çalışmalarımızı kolaylaştırsın” dedi.