Gerçekleşen ‘Temizlik İşleri Koordinasyon Toplantısı’nda Temizlik İşleri Koordinatörü Erol Çiçek, Başkan Yardımcılarına sunum yaparak bilgiler verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri dinleyerek bilgi alan Başkan Yardımcısı Serkan Cerrahoğlu; “Hepimizin bildiği gibi bu bir ekip işi. Hepimizin eksiklikleri, kusurları olabilir. Sahada hepimiz halkımıza hizmet için çalıştığı gibi aynı zamanda birbirimiz içinde çalışacağız. Nerede bir arkadaşımız ilçemizin temizliği konusunda geride kalmışsa ona destek olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zaman zaman halkımızdan temizlik konusunda şikayetler geliyor. Bu toplantılarımızda alacağımız kararlar ile çalışmalarımızı hızlandırarak, daha da düzene sokarak şikayetleri inşallah bitireceğiz. Halkımızın bizlerden beklentileri var ve biz bu beklentileri kesinlikle boşa çıkarmayacağız. Bu yüzden sorumluluklarımızı hep birlikte yerine getireceğiz” diye konuştu.

İstişare toplantısı

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül ise, “Sizler gün içerisinde sürekli sahadasınız ve belediyemizi temsil ediyorsunuz. Sizlerle bir araya gelerek hem istişare imkanı yakalıyoruz hem de halkımızın size sahada ilettikleri talep, öneri ve şikayetleri dinliyoruz. Amacımız sizlerle aynı, daha güzel, daha temiz bir Erenler inşa etmek. Çoğumuz Erenler’de doğmuştur, çoğumuz da burada yaşıyor. Yaşadığımız güzel ilçemize hep birlikte canla başla hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.