Sakarya’dan Sabiha Gökçen Havalimanına seferlerin başlaması nedeniyle tören düzenlendi. Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen programda  konuşan Sakarya Büşükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELPAŞ marifetiyle gerçekleştirilecek seferlerle Sakaryalıların Sabiha Gökçen Havalimanına rahat ve kolay ulaşım sağlamasının amaçlandığını söyledi. Başkan Yüce, HAVASAK markasıyla yollarda olacak otobüslerin ilk etapta 9 gidiş 9 geliş şeklinde hizmet sunacağını belirtti.

Durak noktaları
5 araçlık filo ile hizmet sunmaya başlayacak ‘HAVASAK’ Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden kalkış yapacak, yolcu olması halinde Anadolu Otoyolu üzerinde bulunan Berceste’ye uğrayacak ve daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşacak.

Biletlere ilişkin detaylar
Şehir genelinde Kent Meydanı, Terminal, Kampüs, Mavi Durak, Çark Caddesi, Şal Sokak ve Erenler Patates Hali ile Sabiha Gökçen Havalimanı olmak üzere toplam 8 şubede bilet kesim noktaları olacak. Online bilet satışları ise 0850 480 34 54 numarası ya da havasak.com.tr ile belpas.com.tr adresinden yapılacak. Biletler internet üzerinden alındığında 40 TL, yazıhanelerden alındığında ise 45 TL olacak.

Hareket saatleri ise şu şekilde;