Kaza, dün akşam saat 20.00 sıralarında Serdivan ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaynarca ilçesinde yaşayan 49 yaşında ve 3 çocuk annesi olan Ayşe Kırmızıkan, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Serdivan ilçesinde bulunan Toyotasa Acil Yardım Hastanesine gitti. Hastane çıkışında yolun karşısına geçmek isteyen kadına, Serdivan’dan Adapazarı istikametine gitmekte olan E.S. idaresindeki 54 BR 884 plakalı kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 40 metre savrularak ağır yaralanan kadın önce Toyotasa Acil Yardım Hastanesine daha sonrasında ise Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Kırmızıkan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza anı kamerada

Öte yandan, kaza anı hastanenin yanında bulunan taksi durağının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde; kadının yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istediği esnada kamyonetin çarpma anı ve kadının savruluşu yer alıyor.  

Son yolculuğuna uğurlandı

Kazada hayatını kaybeden Ayşe Kırmızıkan ise Kaynarca ilçesi İşaret Mahallesi Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.