Adapazarı Belediyesi ilk Halk İftarını 10 Haziran Cuma günü Dernekkırı Çökekler Şehit Fatih Kemal Yarar Okulu’nda düzenleyecek. İkinci iftar 14 Haziran Salı günü Tepekum Mahallesi Beyhekim Hastanesi arkasında bulunan Yıldırım Spor Tesisleri önünde, üçüncü iftar ise 18 Haziran Cumartesi günü Camili Yunus Market Karşısı’nda düzenlenecek.

21 Haziran’da belediye önünde
Adapazarı Belediyesi merkezdeki Halk İftarını Adapazarı’nın kurtuluş günü olan 21 Haziran Salı günü belediye önünde düzenleyecek. İftarlar 24 Haziran Cuma günü Şirinevler Mahallesi Necdet Islar İlkokulu bahçesi, 28 Haziran Cumartesi günü  Yenigün Mahallesi Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi ile devam edecek. Belediye son iftarını 30 Haziran Perşembe günü Kurtuluş Mahallesi Tansu Çiller Ticaret Lisesi Bahçesinde verecek.

Dişli’den davet
Halk İftarlarına tüm halkımızın davetli olduğunu ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli,  “Ramazan ayı, insanların manevi duygularını artıran en bereketli en güzel aylardan biridir. Ramazanın bereketini aynı masada paylaşmak ve manevi duygularımıza güç katmak için tüm halkımızı iftar sofralarımızda buluşmaya davet ediyoruz” dedi.