Adapazarı Belediyesi tarafından Şirinevler’de düzenlenen halk iftarına Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Başkan Yardımcıları, Birim müdürleri,  AK Parti Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Ak Parti Adapazarı Gençlik Kolları Başkanı Sinan Likos,  Şirinevler Mahalle Muhtarı Talat Özcan, Meclis Üyeleri, AK Parti Adapazarı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda mahalle halkı katıldı.

“Ramazan kardeşliktir”
Başkan Vekili Erol Aydın Ramazan ayının maneviyatının büyük olduğunu ifade ederek,  “Ramazan bir başka anlamlıdır. Adapazarı’nda Ramazan kardeşliktir, hoşgörüdür. Bir ve beraber olmaktır. Bu kardeşliği sevgiyi bugün burada toplanarak bir kez daha gösterdiniz. Davetimize katılarak, bizimle aynı sofrayı paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Son 2 iftar
Adapazarı Belediyesi 28 Haziran Salı günü Yenigün Mahallesi Sezginler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi ile devam edecek. Belediye son iftarını 30 Haziran Perşembe günü Kurtuluş Mahallesi Tansu Çiller Ticaret Lisesi Bahçesinde verecek.