İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yakındoğu Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen seminer iki oturumda yapıldı. Seminere öğrenciler büyük ilgi gösterirken, ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Hakan Bilgin’le bol bol fotoğraf çektirdiler.
 
Serdivan Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen “Farkındalığın  Farkedilişi” konulu motivasyon seminerine İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Çelik’in yanı sıra, seminere katılan okulların müdürleri de katıldı. Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Müdürü İlyas Kahya ile Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ömer Likos’un örnek ev sahipliğinde yapılan seminerde öğrenciler Hakan Bilgin´le keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.
 
Seminerde öğrencilere ön yargılarından kurtulmalarını, kendilerine değer vermelerini ve sabah kalktıklarında mutlaka gülümsemelerini öğütleyen Hakan Bilgin öğrencilerden gelen soruları da cevapladı. Hakan Bilgin seminerlerinde “gülümsesen yeter” sloganını kullanarak öğrencilere gülümsemenin hayatımızdaki faydalarına vurgu yapıyor.