AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile birlikte Güneşler Mahallesi’ni ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile birlikte Güneşler Mahallesini ziyaret eden İlçe Başkanı Mustafa Ak’ı Güneşler Mahallesi Muhtarı Recep Çimen ve Mahalle Başkanı İdris Çimen karşıladı. Ziyaretler sırasında Adapazarı İlçe Başkan Yardımcıları, Metin Kurtuluş, Fahrettin Örkmez, Celal Buluş, Ali Güney, Can Dağbakan, İlhan Güve, ilçe yönetim kurulu üyesi Hasan Karagüzel, Adapazarı İlçe Gençlik Kollarından Alper Hasköylü eşlik etti.

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile birlikte gerçekleştirdiği Güneşler Mahalle ziyaretine mahalle sakinlerinin ilgisi oldukça yoğundu. Mahalle sakinleri ziyaretlerinden dolayı Süleyman Dişli ve Mustafa Ak’a teşekkürlerini ilettikten sonra sorunlarını söylediler. Bir vatandaşın kanal ile ilgili sorununu söylemesi üzerine Başkan Süleyman Dişli gerekli talimatları vererek sorunun özülmesini sağladı. Güneşler Mahalle sakinleri Pazaryerleri konusunda sıkıntı yaşadıklarını artık vatandaşları kapalı ve modern Pazaryerlerini tercih ettiğini söyleyerek Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’den Modern Pazaryeri istediler. “Hızırtepe Kapalı modern Pazaryeri gibi Pazaryerinin mahallemizde olmasını istiyoruz” diyen Mahalle sakinlerini isteklerini Başkan Dişli’ye ilettiler.

Başkan Dişli, “Hizmetlerimizi imkânlarımız dâhilinde Adapazarılı vatandaşlarımıza sunuyoruz. İnsanlar artık kapalı ve modern Pazaryerlerini tercih ediyorlar. Bu hem alışverişe gelen insanlarımızı hem de esnaf arkadaşlarımıza kolaylık sağlıyor, memnun ediyor. Adapazarı ilçemizin birçok mahallesine kapalı Pazaryerleri yaptık. Bu mahallelerin içine Güneşler Mahallesini de önümüzdeki yıl dâhil edeceğiz” diyerek mahalle sakinlerine kapalı Pazaryeri müjdesini verdi. İlçe Başkanı Mustafa Ak ise, “Sorunlar konusunda partimizin kapıları her zaman açıktır. Adapazarı İlçemizin 57 Mahalle ve 26 köyünü göreve geldiğimiz günden bugüne en az 2 kere ziyaret ettik. Sorunları not aldık, takipçisi olduk. Halk’a hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla hareket ederek İlçemizde ayak basmadık mahalle ve köy bırakmayarak sadece seçim dönemlerinden çalışan bir parti olmadığımızı gösteriyoruz” dedi.