Gerçekleştirilen programa AK Parti İlçe Başkan Vekili Muhsin Zurnacı ve MHP İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ile Cumhur İttifakı Ferizli Belediyesi Meclis Üyesi Adayları katıldı. Programda konuşan Gündoğdu, siyasetin ve hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek; “Bu yarışta sıra şahsıma ve meclis üyelerimize geldi. Halkın meclisi ile hayal ettiğimiz hizmetlere kavuşturmak bizlere inşallah nasip olacaktır. Doğup büyüdüğümüz ilçemize hizmet boynumuzun borcudur. Ben Abdürrezzak Mahallesi sakinlerinin bu pırıl pırıl meclisimizi ve şahsımı yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum” dedi.

"Acil eylem planımız hazır"

Ferizli için acil eylem planlarını hazırladıklarını da belirten Gündoğdu; “Seçim döneminde bizlere iletilen tüm sorunları hepsini süratli bir şekilde çözmek istiyoruz. Ferizlimizi karış karış gezdiğimiz bu seçim kampanyamız ayrıca, ilçemizin tüm sorunlarını ve beklentilerini görmemiz açısından da son derece önemlidir. Sizlerin istek ve beklentilerinin farkındayız ve bunları önemsediğimizin bilinmesini istiyoruz. İnşallah Abdürrezzak Mahallemizde göletimizin etrafına bir mesire ve piknik alanı yapmak istiyoruz. İnönü ve Kemalpaşa Mahallesi ne ise Abdürrezzak Mahallesi o olacak. İlçemizin sorunlarının çözümü için 7 gün 24 saat halkımızın hizmetinde olacağız. Bu millete hizmetkar olmaya talibiz. Daha yaşanabilir bir şehri hep beraber inşa edeceğiz” diye konuştu.

"Gün birlik günüdür"

Gündoğdu ayrıca şunları söyledi: “Bizler bu kutlu davanın Ferizli’deki gönüldaşları olarak bir beka meselesi olan 31 Mart seçimlerinde üzerimize düşenleri sonuna kadar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Gün birlik günüdür. Gün kurda kuzuyu emanet etmeme, gün bu kutlu yürüyüşe sahip çıkma günüdür. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a karşı, ihanet içinde olanların, farklı yollara tevessül edenlerin, kirli ittifakları ile kuyu kazanların karşısında durma günüdür. 31 Mart’a kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan, Cumhur İttifakına en büyük desteği vermek hepimizin görevidir. Sandıklardan kötü bir sonuç bekleyerek, perde arkasında farklı planlar yapanlara bugün değilse ne zaman cevap vereceğiz. Bizim cevabımız ve desteğimiz partimize sahip çıkmak, emaneti korumak ve çalışmaya devam etmektir.”