Kızılay ve TİDER ile protokol imzalandı

Adapazarı Belediyesi, Kızılay ve Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) ile Toplumsal Yardımlaşma Marketi işbirliği protokolü gerçekleştirdi. Protokol, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Kızılay Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki ve Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) Genel Müdürü Nil Tibukoğlu Yurdakul arasında yapıldı. Adapazarı Belediyesi Başkanlık makamında düzenlenen buluşmaya Kızılay Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki, Muhasip Hasan Öztunç, Şube Sekreteri Leyla Deniz, Temel İhtiyaç Derneği (TİDER) Genel Müdürü Nil Tibukoğlu Yurdakul, Kurumsal İletişim Müdürü Özgül Tetik ve The Global FoodBanking Network Asya ve Ortadoğu Bölge Müdürü Temsilcisi Gabriela A. Reno katıldı.

Toplumsal Yardımlaşma Marketi doğru adres

Protokol ile Adapazarı Belediyesi Toplumsal Yardımlaşma Marketi’ne Kızılay ve TİDER tarafından gıda ile giyecek yardımı sağlanacak. Protokol öncesi konuşma yapan TİDER Genel Müdürü Tibukoğlu, Adapazarı Belediyesi Toplumsal Yardımlaşma Marketi’ni gezdiklerini belirterek, “Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyoruz. Markette sistemin çok güzel işlediğini gördük. Bu konuda Adapazarı Belediyesi Sosyal Marketin doğru adres olduğuna inanıyoruz.” Derken The Global FoodBanking Network Asya ve Ortadoğu Bölge Müdürü Temsilcisi Gabriela A. Reno, 10 ülke ile çalıştıklarını Adapazarı Belediyesi Toplumsal Yardımlaşma Marketi’nin en düzenli sosyal marketlerde ilk sıralarda yer aldığını dile getirerek Başkan Mutlu Işıksu’yu tebrik etti.

İşbirliği ile güzel çalışmalar

Kızılay Sakarya Şubesi Başkanı Zahit Tiryaki, Adapazarı Belediyesi Toplumsal Yardımlaşma Marketi ile güzel çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Sosyal Markette ihtiyaç sahiplerine birlikte ulaşmaya çalışıyoruz ve sistem başarıyla işliyor. İşbirliği ile güzel çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.