Programa Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Kocaali İlçe Müftüsü Mehmet Çabuk, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Ersan Demir, Mahalle Muhtarları, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cihat Tan, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 



İslam’ın son ordusu
Yalı ve Yeni Mahallelerinde düzenlenen “Sabah Namazı Buluşmaları” na katılan Belediye Başkanı Ahmet Acar; “Yüzyıllardır bu coğrafyada savaşlar veriyoruz.  Bu topraklarda canını vererek bizlere yurt eyleyen ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onların aziz hatıralarını yaşatmak ve korumak için aynı amaç uğrunda, aynı hedefler doğrultusunda, yine aynı mihraklara karşı mücadele vermekteyiz. Atalarımızın karşılaştığı türlü oyunlar yine sahnelenmektedir. Siyonist emellerini gerçekleştirmek için Müslüman coğrafyada mazlum kanı dökülmekte, kendilerini medeni zanneden, bize demokrasi dersi vermeye çalışan emperyalistler, bizden bu vahşeti görmezden gelmemizi beklemektedirler. Asırlar boyu İslam’ın sancaktarlığını yapmış, gittiği her yere esenlik, huzur ve barış getirmiş atalarımızın torunları olarak, üzerimizde oynanan oyunları bozduk, bozmaya da devam edeceğiz. Bir olduk, birlik olduk, kenetlendik ve bugün yanı başımızda oynanan oyunları bozmak amacı ile kutlu bir mücadeleye başladık. Bizim anlayışımıza göre gönüllere girmek, toprak fethetmekten önemlidir. Bizim amacımız sadece ve sadece Suriyeli kardeşlerimizin yurtlarına dönmesine sağlamak, ülkemizin sınır güvenliğini korumaktır.
Afrin ’de sınırımızı korumak ve yapılan kanlı hesapları bozmak için kahramanca mücadele veren İslam’ın son ordusu, Mehmetçiğimize destek vermek maksadı ile ellerimizi açtık dua ettik. Yüce Allah Kocaali’mizde ve ülkemizin dört bir yanında yapılan duaları kabul etsin. Bu vesile ile İlçe Müftümüz Mehmet Çabuk’a, Camii İmamlarımız Ali Yaylı’ya ve Abdullah Çelebi’ye, Yeni Mahalle ve Yalı Mahalleli kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.

İlçe Müftüsü Mehmet Çabuk’un yaptığı dua ile program son buldu.