Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında devam eden, tanıtım toplantısı Vali Mustafa Büyük’ün eşi Emine Hayriye Büyük’ünde katılımıyla Arifiye Kültür Merkezi Salonunda yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kerem Toprak; “Bizim Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvalarında kalan çocuklarımız var. Ancak burada kalan çocuklarımız için en ideal yaşam ortamı olan aile ortamını tesis edemiyoruz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin başlatmış olduğu ‘Gönül Elçisi Projesi’ ile bu çocuklarımıza aile ortamı sağlanmış olacak. Aile ortamında yavrularımıza verilecek olan değer ileriye dönük çocuklarımıza bir özgüven verecektir. İlimizde yürütülen bu projede bizleri yalnız bırakmayan Valimiz Mustafa Büyük ’ün Eşi Sayın Emine Hayriye Büyük Hanımefendiye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde Sosyal Çalışmacı olarak görev yapan Fatma Sarıoğlu “Koruyucu Aile” ile ilgili slayt sunumunu gerçekleştirdi.