Bu kapsamda düzenlenen son programda Büyükşehir Belediyesince Geyve’nin sosyal hayatına kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi yerinde incelendi. Geyve SGM’de gerçekleştirilen buluşmada Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar, şube müdürleri ve muhtarlar yer aldı.

Sosyal hayata katkı
Geyve’de görev yapan muhtarların geniş katılımı ile gerçekleşen inceleme gezisi sonrasında misafir heyet, yeni merkezin ilçenin sosyal hayatı için önemli bir tamamlayıcılık üstleneceği vurgusunda bulundular. Toplantıda ayrıca Geyve’ye dönük yeni yatırımların değerlendirilmesi ile talep ve öneriler de ele alındı. Hizmete alınan Sosyal Gelişim Merkezi hakkında muhtarlara geniş bilgiler verilirken; heyet ziyaret esnasında merkezde devam eden eğitim çalışmalarını da yerinde gördü.

Geyve SGM’ye yoğun ilgi
Buluşma sonrasında değerlendirmelerini paylaşan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Muhtaralarımız hedef kitlemiz olan dul, yetim, kimsesiz, engelli, yaşlı ve hastalara ulaşmamızı sağlamada önemli görevler üstleniyorlar. Onların ve mahalle sakinlerinin tespit ettiği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı  tarafımıza bildiriyorlar. Bu sayede çevremizdeki gerçek mağdurlara ulaşmış oluyoruz. Muhtarlarımız hizmet ortaklarımızdır, onlara teşekkür ediyoruz.” derken; Geyve Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Pınar, “İlçemize kazandırılan Sosyal Gelişim Merkezi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Muhtarlar ayrıca ortak çalışma alanlarında birlikte hareket etmeye devam edeceklerini de kaydettiler.