Başkan Toçoğlu, “İlçemizde yaklaşık maliyeti 35 Milyon TL olan altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda projelendirilen 125 kilometrelik kanalizasyon ve yağmursuyu hattının yaklaşık 100 kilometresi tamamlandı. Kalan 25 kilometrelik hattın kısa süre içerisinde tamamlanması için de SASKİ’ye bağlı ekiplerimiz ilçemizin farklı noktalarında çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor” diye konuştu.

Atıksu Arıtma Tesisi

Altyapı çalışmaları kapsamında Alifuatpaşa bölgesine Atıksu Arıtma Tesisi İnşa edileceğini de ifade eden Toçoğlu, “İlçemizde yürüttüğümüz altyapı çalışmaları kapsamında Geyve-Pamukova-Alifuatpaşa ortak Atıksu Arıtma Tesisi’ne kavuşacak. Yeni oluşturulan hatlarla bu tesise taşınacak atık sular, arıtılıp tekrar doğal ortama bırakılacak. Çevrenin korunması adına çok önemli bir yatırım hayata geçirilmiş olacak” ifadelerini kullandı.

geve_yatirim1.jpg

Vatandaşlara duyarlılık teşekkürü

Açıklamalarının sonunda altyapı çalışmalarına gösterilen duyarlılıktan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Başkan Toçoğlu, “İlçemizin geleceği adına çok önemli altyapı çalışmaları hayata geçiriliyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalarımıza bölgede yaşayan vatandaşlarımızın gösterdiği duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Geyve’miz ve tüm ilçelerimiz için güce gündüz çalışıyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek ilçelerimizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.