Mevlid-i şerif programına, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Belediye Meclis Üyeleri, Geyve AK Parti İlçe yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç ve AK gençler, partililer ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Geyve Gençlik Kolları Başkanı Faruk Koç, son 1 ay içerisinde artan terör olaylarına dikkat çekerek, “Yaşanan terör olaylarında canını hiçe sayarak şehit düşen asker, polis, kamu görevlisi ve sivil vatandaşlarımızı unutmadık. Onlar bizler için, vatan için canlarını ortaya koyarak şehit düştüler. Biz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız da. İnşallah okuttuğumuz bu mevlid-i şerif şehit düşen kahramanlarımızın ruhlarına ulaşmıştır. Allah kahramanlarımızın yakınlarına ve ailelerine sabırlar versin” dedi.

Her gün duyduğu şehit haberlerinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Koç, “Milletçe ihtiyaç duyduğumuz kardeşliğin, husumet ve nefretle yer değiştirmesine müsaade etmemeliyiz. Masum canların katledilmesine sebep olanlar, kardeşlik ve huzurumuza saldıranlar bunda başarılı olamayacaktır. Bu ortamda bizlere düşün bir kez daha birbirimize sımsıkı kenetlenmektir. Ülkemiz, milletimiz, bayrağımız ve kardeşliğimiz üzerine oynanan oyunlara izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

Okunan Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim sonrası şehitler için dua edilerek, gül suyu ve pilav ikramı yapıldı./ Erdinç TUNA-Geyvemedya.com