Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce tarafından Geyve’ye müjdesi verilen meydan projesinin temeli 24 Eylül Perşembe günü atılıyor. Geyve ilçe merkezinde hayata geçirilecek projenin saat 13.30’da gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Yüce, Geyve Meydan projesinin hayırlı olmasını diledi.

Yaşayan meydan
Başkan Ekrem Yüce, “Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimize en iyi hizmeti sunmanın gayretini taşıdık. Hamdolsun birçok başlıkta yatırımlarımız devam ediyor Geyve’nin de tarihi dokusuna uygun örnek bir meydan çalışmasını hayata geçireceğiz. Yeşil alanları, şehir mobilyaları, mimari ve estetik uygulamaları ile 7/24 yaşayan bir meydan olacak. Bölgede bulunan ağaçları da koruyacak, yenilerini dâhil edeceğiz. Geyve ilçemizin merkezine çıkan Paşa, Ağa ve Namık Kemal sokakta sağlıklaştırma çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

"Hayırlı olsun"
İlçe meydanını bir bütün olarak ele alacaklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Bu kapsamda ilçe merkezinde bulunan camiinin de çevresini yenileyeceğiz. Camii bahçesini mimari konsepti olan revaklarla çevreleyeceğiz. Oturma ve dinlenme alanları, yeşil alanlar, ağaçlar ile insanın ruh halinde derin izler bırakan güzel manzaralar oluşturacağız. Yer altı şadırvanının yanı sıra yöresel ürünlerin satışının yapılacağı bir çalışmayı da bölgeye kazandıracağız. İlçemize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, bu özel güne şahitlik etmeye davet ediyorum” diye konuştu.