Daha önce de kamuoyu ile paylaşılan Geyve Gençlik Merkezi’nin temelinin atıldığını duyuran Başkan Toçoğlu, yeni merkez ile tüm Geyvelilere dönük önemli bir hizmeti daha hayata geçirmiş olacaklarını vurguladı.

Temel atıldı

Yeni merkezde başlayan çalışmaları da inceleyen Toçoğlu, “Yeni dönemde tüm ilçelerimize Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri kazandıracağımızı duyurmuştuk. Bu kapsamda Geyve’de bir çalışma başlatmış, gerekli projelendirme işlemlerini sonlandırmıştık. Geyve Gençlik Merkezi için ihaleye de çıkmış, projede çalışmaları bir an önce başlatacağımızı açıklamıştık. Hamdolsun yeni merkezimizin temelini attık. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor” diye konuştu.

Geyvelilere yeni buluşma noktası

Proje ile ilgili detayları da paylaşan Başkan Toçoğlu, “İnşa ettiğimiz yeni merkezde sanat ve mesleki eğitim çalışmaları gerçekleştireceğiz. Genç kardeşlerimiz için de çok çeşitli eğitsel aktiviteler planlıyoruz. Geyveli hemşerilerimize, ailelere, yaşlılara, hanım kardeşlerimize, genç ve çocuklara bu yeni merkezimiz vesilesiyle destek sunacağız. Sadece gençlik için değil tüm Geyveli kardeşlerimize yeni bir buluşma noktası kazandırıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Çok çeşitli alanlar

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar ise, “Geyve Gençlik Merkezi bin 200 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Merkezimiz çok çeşitli eğitim alanları ve sosyal donatılara sahip olacak. İçerisinde 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu yer alacak. Eğitim ve seminer sınıfları da tam teknoloji ekipmanla hizmet sunacak. Ayrıca merkezde kafeteryamız da bulunacak. Geyve altyapı, içmesuyu, asfaltta olduğu gibi sosyal çeşitlilik konusunda da örnek bir konuma sahip. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlama hedefindeyiz. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.