Başkan Mutlu Işıksu’ya Başkan Yardımcısı Yusuf Özden’in eşlik ettiği buluşmada, geri dönüşümcülerin mesleki sorunları konuşuldu.

Altuğ’dan ortak paydada çalışma vurgusu

SATSO’nun geri dönüşüm faaliyetleri ile iştigal eden firmaların kümelenmesi için gayret gösterdiğini ve ticari faaliyetlerine destek olacak çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Altuğ; “Geri dönüşümcülerimiz kooperatiflerini oluşturdular ve hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizler de Oda olarak kendilerine destek oluyoruz. Kümelenme çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte ricamız belediyelerimizle ortak payda doğrultusunda çalışma yapabilmektir. Mutlu Başkanımız her zaman ticaretle iştigal edenlere destek olmuştur, çok teşekkür ediyoruz. Adapazarı Belediyemizin bu konuda yardımcı olacağından şüphemiz yok. Geri dönüşümcülerimizin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Çevreye saygılı şehir

Kooperatif Başkanı Sabri Erol ve Başkan Yardımcısı Erdal Niğdelioğlu’ndan meslek sorun ve taleplerini dikkatle dinleyerek not alan Başkan Mutlu Işıksu, Adapazarı’nda ticari faaliyetlerde bulunarak şehre katkı sağlayan herkese yardımcı olmak istediklerinin altını çizdi. Geri dönüşüm sektörünün önemli bir sektör olduğunu vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu; “Akgün Başkanımıza güzel düşünceleri için çok teşekkür ediyorum. Geri dönüşüm konusunda duyarlı ve bilinçli hareket edersek, sorunları kendimiz çözmeye kalkmadan, güçlü iletişim ve ortak anlayışla hareket edersek Adapazarı’mıza, hemşehrilerimize faydalı çalışmalar yapmış oluruz. Adapazarı hepimizin, dayanışma ve istişaresi ile mutlu olur. Hep diyoruz, Adapazarı’mızı çok seviyoruz. Sevgimize sahip çıkacağız, dikkatli olacağız, her yaptığımız çalışmada vatandaşımızın hakkına hukukuna saygı duyacağız. Adapazarı Belediyesi olarak çalışma ilkelerimizde çevreye saygılı şehir var. Tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyumu gözeterek yeşili koruyan, doğaya saygılı uygulamalar geliştiriyoruz. Bunu hep birlikte yapacağımıza, sorunlarımızı hep birlikte konuşarak, istişare ederek ortadan kaldıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.