Açıklamalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’de yeni bir sayfanın açılacağını belirterek başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ülkemiz bir parantezi daha kapattı. Artık yeni Türkiye yolunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yeni bir sayfa açıyoruz. Sakarya, tekrar milletin adamının yanında durdu; yüzde 69,1’lik oy oranı ile ‘Yanındayız’ dedi” diye konuştu.

“Teşekkürler Sakarya”

Seçim sonuçlarının hizmet üretenler ile laf üretenler arasındaki ayrımı da gözler önüne serdiğini vurgulayan Başkan Zeki Toçoğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları, milletin diliyle konuşanlar ile belli odakların diliyle konuşanlar arasındaki farkı özetliyor. Seçimi milletin dilini, gönül dilini kullanan Recep Tayyip Erdoğan kazanmıştır. İl Teşkilatımıza, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, meclis üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu desteği veren çok değerli Sakaryalı hemşerilerimize, milletimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Büyük bir hareketiz”

Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında ise; “Bu zamana kadar birçok seçim başarısı elde etmiş bir hareketiz. Bu dava sadece şehrimiz için değil, aynı zamanda ülkemiz ve gönül coğrafyamız için tarihi başarılar elde eden bir davadır. Bu davanın bir neferi olarak elde etmiş olduğumuz bu seçim başarısının sorumluluğumuzu daha da arttırdığını biliyoruz. Daha çok çalışmamız gerektiğini hiç aklımızdan çıkarmayacağız. Daha çok çalışacağız. Daha çok üreteceğiz. Hizmet çıtamızı daha da yükseklere çıkaracağız. Ülkemizi 2023’lü hedeflere bu kararlılıkla taşıyacağız. Öncü ülke olma yolunda ilkleri ülkemize, şehirlerimize ve ilçelerimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya büyük fotoğrafın özetidir”

“10 Ağustos milletimiz için önemli bir milattır. Ancak AK kadrolar olarak rehavete asla kapılmayacağız. Daima geleceğe dönük hareket edeceğiz” diyen Başkan Toçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz büyük bir aileyiz. 2015 Genel Seçimlerine de örnek aile tablomuz ile hazırlanacağız. Hedeflerimize uygun çalışmaları hayata geçireceğiz. Sakarya’da tüm milletvekilliklerini de kazanacağız. 2015 Genel Seçimlerinde Sakarya’da 7-0 yapmak, bu kutlu davayı daha da güçlendirmek için yorulmadan çalışacağız. Hamdolsun örnek beraberliğe sahibiz. Sakarya büyük fotoğrafın özetidir. Allah muvaffak etsin.”