Hizmet-iş Sendikası Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Sakarya’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Özdemir’e Hizmet-iş Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Sakarya Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu’yu ziyaret eden Özdemir, Hizmet-iş Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve Yönetim Kurulu, ziyaretin ardından çalışan üyeleriyle sohbet etti.

Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir, Hizmet-iş Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında çocuklarla çok samimi görüntüler ortaya çıktı.  

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünü de ziyaret eden heyet, Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik ve İnsan Kaynakları Müdürü Zeki Koç’la bir araya geldi.

Hizmet-iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ve beraberindeki heyet, son olarak Adapazarı Belediyesi Toplu İş sözleşmesi törenine katıldı.