Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya’nın başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantı sonrası değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “Bugün Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erol Kaya’yla bir toplantı gerçekleştirdik. Referandum sonuçlarını değerlendirip, çalışmalarımız ve projelerimiz ile ilgili görüştük. Çok verimli bir toplantı oldu” diye konuştu.
 
“Koşacağız”
Başkan Toçoğlu, “16 Nisan referandumu ile birlikte artık Türkiye'de iş üretmenin çok daha kolaylaşacağı, hızlanacağı bir sürece evriliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi, bizim dünya ile rekabette başarılı olmak, öne geçebilmek için bir olmaya, diri olmaya ihtiyacımız var. Asla mazeret üretilmeyecek. Popülizme kaçılmayacak. Yapılanlar yeterli görülmeyecek. Koşacağız. Ne yaptığını bilen, ayakları yere sağlam basan, makul, mantıklı hareketle mevcut çalışmalarımızı tamamlayıp, yeni hedeflere odaklanacağız.”

 
“Yeni hedeflere odaklanacağız”
“Kısa süre önce açıkladığımız ulaşım projelerini tamamlayacağız. Yeni köprüler, kavşaklar, duble yollar, bağlantı yollarıyla ulaşım alanına yenilik kazandıracağız. Kongre merkezimizin ihalesine de yakın bir zamanda çıkacağız. Demokrasi Meydanı’nı yenileyeceğiz. Şehir merkezinde yeni yaşam alanları oluşturacağız. Akçay Barajı’nı bitireceğiz. Tarihi Uzunçarşı’da başlattığımız restorasyon çalışmalarımızı noktalayacağız. İnşallah bu büyük projeler tamamlanırken; Sakarya için yeni hedeflere odaklanacağız.”