Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Başkan Yüce'ye Mollaköy Kano-Kürek Tesisi yapımı ve spor alanında Türkiye'de örnek olacak projelerle ilgili bilgi verdi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; "Başta Sakarya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm Belediyelerimizle, gençlik ve spora hizmet için ortak çalışmalar ve projeler yapmaktayız. Spor şehri olan Sakarya’da Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin spora bakış açısı gerçekten mükemmel. Kısa bir süre önce İlimizde, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın sponsorluğunda Türkiye Yol Bisiklet Şampiyonasını düzenledik. Ekim ayında da Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca, Dünya Dağ Bisikleti şampiyonası İlimizde düzenlenecek. Uluslararası düzeyde spor faaliyetleri ve sporda tesislemede, Türkiye’de örnek olan projeleri ile sporun ve sporcunun daima yanında olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye, gençlerimiz ve tüm vatandaşlarımız adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; "İl Müdürümüzle, gençlerimiz ve spor sevdalısı Sakaryalılar için yapacaklarımızı görüştük" dedi.

İl Müdürü Özsoy, ziyaretin sonunda Başkan Yüce’ye öğrencilerin yaptığı tabloyu hediye ederek, gençlik ve spora katkılarından dolayı teşekkür etti.