Sakarya Polis Teşkilatı adına İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya'yı makamında ziyaret eden GSİM yetkilileri, polis teşkilatının kuruluşunun 175. Yıldönümü kutladı. GMİS yetkilileri, Emniyet Müdürü Kaya ile birlikte pasta kesti.

Emniyet Müdürü Fatih Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, polis teşkilatının dün ve bugün olduğu gibi, yarın da devletinin ve milletinin yanında olacağını; hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacağını ifade etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ayrıca, Sakarya’ya yeni atanan ve tedbiren KYK Sakarya yurdunda bulunan teşkilat mensuplarını da unutmadı. GMİS yetkilileri yurt önünde müzik eşliğinde polislerin, haftasını kutladı.

Yetkililer aynı zamanda karantina altındaki Ozanlar Mahallesi Mete Sokakta görev başında olan polis ekiplerine de pasta kesip ikram etti.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy da, milletinin ve devletinin her daim yanında olan emniyet teşkilatının nice 175. yıllarını milletçe kutlamayı dileyerek tüm emniyet mensuplarına vazifelerinde üstün başarılar diledi.