Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı Kitap Okuma Halkaları Projesi kapsamında mülkü ve idari amirleri makamlarında ziyaret eden Gençlik Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi gençleri okudukları kitapları mülki amirlerle değerlendirerek kitap kritiği yapıyor.

Kitap okuma

Başkan Dişli’yi ziyarete eden Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Gençlik Merkezi Müdürü Ali Okur, bakanlığın başlatmış olduğu projeyle ilgili Başkan Dişli’ye bilgi verdi. İl Müdürü Çelikel, “Sakarya Üniversitesi’nde öğrenim gören 11 öğrencimiz ile yürüttüğümüz Kitap Okuma Halkaları Projesi kapsamında bakanlığımızca gönderilen Mustafa Kutlu’nun ‘Ya Tahammül Ya Sefer’ adlı kitabını okumuş bulunuyoruz. Gençleri kitap okumaya teşvik etmek amacı ile Bakanlığımızca başlatılan bu proje gençlerin kişisel gelişimlerine de büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Anlamlı proje

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli, gençlerle sohbet ederek “Bakanlık tarafından başlatılan bu proje sizin için çok anlamlı, bu nedenle kitapları iyi okumanı ve iyi anlatabilmeniz gerekiyor. Gelecekte bu ülkeyi idare edecek olan sizlersiniz. Bu sebeple almış olacağınız sorumluluklar da büyük olacak. Ben her birinize bu konuda güveniyor yolunuzun açık olmasını diliyorum” dedi.