Sakarya’da TEMA gönüllüsü gençler Hendek Belediyesi Bayraktepe Sosyal tesislerinde tanışma ve tanıtım toplantısı etkinliğine katıldı.

Kahvaltı ile başlayan etkinlikte TEMA Vakfı Hendek İlçe sorumlusu Yard. Doç. Dr. Ahmet Sakin, TEMA Vakfı olarak bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde destek veren Hendek Belediye Başkanına ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Sakin, “TEMA’nın en büyük gücü her zaman gönüllüleri olmuştur. Sahip olduğu doğal varlıkları ile Hendek’te sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü öğrencilerimizle birlikte var gücümüzle çalışarak ilçemizdeki gönüllü sayımızı artırıp, ilçemize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bunun için de her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Üniversite öğrencilerimizi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

TEMA Vakfı Sakarya İl Temsilcisi Doç. Dr. Fatime Balkan Kıyıcı da konuşmasında, “Sakarya Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu’nun farklı fakültelerdeki öğrencileri bir araya getirerek Hendek İlçemizdeki Eğitim Fakültesi öğrencileriyle birlikte böyle güzel bir buluşmayı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu güzel buluşmada bize desteklerini esirgemiyen başta Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.  Doğanın sahibi değil, sadece bir parçası olduğumuzun bilincinde olarak daha yaşanabilir bir çevre adına ailemizde yer aldığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bilincin yayılması ve geniş kitlelere kazandırılabilmesi konusunda gençlerin desteği ve enerjisi bizim için çok önemlidir” dedi.

Genç TEMA Topluluğu Başkanı Alara Zeynep Yurdakul’un önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan etkinliklerle ilgili bilgi vermesi ve gönüllü öğrencilerin Bayraktepe’de bulunan müzeye yaptıkları ziyaretle etkinlik sona erdi.