Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi’nin SATSO Ali Coşkun Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Ahmet Genç'in Sakarya Şube Başkanı seçildiği 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı kalabalık bir katılımla yapıldı.

Kongreye katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'a Genç MÜSİAD'tan hikayesi duygu yüklü olan anlamlı bir resim hediye geldi. MÜSİAD Gençlik Kurulu Sakarya Şube Başkanı Burak Arığ, Başkan Yardımcısı Ahmet Emir Genç, Uğur Çarboğa ve Tanju Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Şahin Caner, Gökhan Arıdil, Barış Coşkun, Emrecan Aracı, Semih Çalışkan, Mehmet Cahit Elmas, İlyas Çimen, Osman Enes Özer, Alperen Şerifoğlu ve Yönetim Kurulu Danışmanı Osman Eminler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile görüştü. Eski Başkan Halit İnci’ye katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket takdim eden MÜSİAD Gençlik Kurulu Sakarya Şube Başkanı Burak Arığ ve Yönetim Kurulu üyeleri, yeni Başkan Ahmet Genç’e de “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.

Sakarya Genç MÜSİAD Yöneticileri; MÜSİAD Sakarya Şubesi Kurucu Başkanı Ahmet İşgüzar, İkinci Dönem Başkanı Mehmet Aracı, Üçüncü Dönem Başkanı Necati Atalay, Dördüncü Dönem Başkanı Halit İnci ve Beşinci Dönem Başkanı Ahmet Genç ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

genc_musiad2-001.jpg

“Teşekkürler Serpil”

MÜSİAD Gençlik Kurulu Sakarya Şube Başkanı Burak Arığ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'a, YÖÇEYDER Üyesi Küçük Serpil'in yaptığı bir resmi hediye etti. Resmin hikayesini anlatan Arığ, “Yaşı henüz küçük ama kocaman yüreği var Serpil'in. Küçük yaşta yetim kalmanın zorluğu yıpratmamış onu. Umutla, sevgiyle bakıyor hayata. Hür iradesiyle yaptığı resimde çok sevdiği ablasını ve kendisini çizmiş. Bakanımıza hediye edeceğiz dedik satın almak istedik. 'Olmaz' dedi. Bir ihtiyacını giderelim dedik. 'Olmaz' dedi. Sadece hediye ederim dedi ve biz de en azından okul ihtiyaçlarını karşılayacak bir bağış karşılığında aldık resmi. Ama annesine verdik sırf o üzülmesin diye. Biliyoruz ki bu ülkede daha nice Serpil’ler var. Şimdi yüksek sesle haykırıyoruz. Abiler, ablalar bırakmayalım Serpil’lerimizin elini, onlara destek olalım. Çünkü bugünün kocaman yürekli küçük çocukları, yarınların doktorları, mühendisleri, bakanları. Teşekkürler Serpil. Küçücük bir resim kağıdına dünyaları sığdırdığın için” dedi.

genc_musiad3.jpg