Online olarak gerçekleştirilen toplantının divanında, SATSO Meclis Salonu’ndan katılan Yönetim Kurulu Üyesi Semih Çokay, TOBB Sakarya Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz, SATSO Genel Sekreter Yardımcısı Mümin Haşil yer aldı. Meclis toplantısına kurul üyeleri de online olarak iştirak etti. 
Açılış konuşmasını yapan Semih Çokay ilimizde ve ülkemizde girişimciliğin önemine değindi. Çokay,  “Dünya olarak zor bir süreçten geçerken yeni bir sayfanın açıldığına da şahitlik ediyoruz. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yeni bir düzenin kapıları açılıyor önümüzde. Türkiye'nin değişimi ve gelişimi içinse hala en önemli kilit nokta girişimcilik. Girişimciliği geliştirerek, yenilikçilikle, bilimsellikle, katma değerli ve teknoloji üretimine dayalı ekonomiyle dünyanın gelişmiş ülkeleri arasında yer alabiliriz. Girişimcilik aslında kendini keşfetme yolculuğudur. Gelişmiş ülkelere baktığımızda girişimciliğin ülke ekonomilerinde ne kadar önemli bir konuma sahip olduğunu görüyoruz. Ülkemizde ise girişimcilik hızla gelişen bir yapıya büründü. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli ve etrafımızdaki rol modelleri tanıtmalı ve desteklemeliyiz” dedi.


TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mertcan Korkmaz ise kurul çalışmaları, gerçekleştirilen ve gelecekte planlanan projeler hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde Genç Girişimciler Kurulu Meclis Üyeleri görüşlerini dile getirdi.