SATSO Yönetimi, Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar’a makamında ziyarette bulunarak yeni  görevlerinde başarılar diledi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, gerçekleştirilen ziyaretlerde yeni belediye başkanlarının hizmet dönemlerinin hayırlı olmasını dileyerek işbirliği vurgusuyla şunları dile getirdi; “Şehrimiz çok zengin bir potansiyele sahip. İlçelerimizin her birinin farklı avantajları var. Rekabetin yoğun olarak yaşandığı, ülkelerin değil şehirlerin ilçelerin birbiriyle yarıştığı bir dönemde, bizim ilçelerimiz de  sanayi,  ticaret, tarım hayvancılık ve turizm kapasiteleri ile rekabette öncü olabilecek potansiyele sahipler. Bu bizim için büyük bir şans. Hepimizin niyeti ortak aklı hakim kılarak çıtamızı yükseltmektir. İlçelerimizin gelişmesi ilimizin gelişmesi demektir. Bu yüzden ilçelerimizdeki büyümeyi, istihdamı, işgücü potansiyelini, avantajlarını önemsiyoruz. Başarıyı birlikteliğin bir sonucu olarak görüyor,  birlikte hareket etmenin ciddiyetin gücüne inanıyoruz. Gelişmeye devam etmek konusunda bütün ilçe belediyelerimiz ve büyükşehir belediyemiz ile hemfikiriz. Bu memnuniyet verici.”

SATSO Yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren belediye başkanları işbirliği ile şehrin kalkınması yolunda hizmet etmeyi önemsediklerini vurgulayarak birliktelik mesajı verdiler.

Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten; “SATSO çok tecrübeli bir kuruluş ve sizlerin yürüdüğü yerde bizler koşmaya daima hazırız ve desteklerimiz her zaman sürecektir. SATSO ile bizler elimizi taşın altına koymaya ve işbirliği yapmaya her zaman hazırız” diye konuştu.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu; “SATSO şehrimizin ilerlemesinde bir lokomotif görevi görmektedir. SATSO ile fikri ve yapısal anlamda uzlaşmaya daima hazırız. İlçemizde ve şehrimizde kalkınma yolunda SATSO ile çok rahat yol alacağımıza inanıyoruz” derken, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “SATSO ile sürekli iletişim ve işbirliği ile hareket etmekten memnuniyet duyacağız. İlçemiz ve şehrimizin gelişimine fayda sağlamak bizim için bir görevdir” ifadelerini kullandı.

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da, “SATSO ile ilçemiz fiziken uzak bir konumda olsa da işbirliği konularında çok yakın olacağımızı biliyoruz. Fikir alışverişi ile yeni projeler yapmanın önünü de açmaya çalışıyoruz. SATSO’nun çalışmalarını her zaman takip ediyoruz ve bu çalışmaların içinde olmak için elimizden ne gelirse yapmaya da hazırız” dedi.