Gelecek Partisi Arifiye İlçe Başkanlığı binasına dün gece saat 22.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından saldırı gerçekleştirildi. 

Soda şişeleri ile gerçekleştirilen saldırıda parti binasının camları parçalandı. Sabah saatlerinde binaya gelen partililer gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede inceleme yapan ekipler, saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri tespit edebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. 


“Saldırıyı şiddetle nefretle kınıyoruz”
Gelecek Partisi İl Başkanı Fatih Sevindik yaşanan saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Sevindik, “Gelecek Partisi Arifiye İlçe Teşkilatına menfur bir saldırı yapılmıştır. Bu saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Güvenlik güçlerimizden ve bağımsız yargıdan failleri ve varsa faillerin arkasındaki kişileri ortaya çıkartıp bu provakasyonu tüm yönleriyle aydınlatmasını talep ediyoruz. Gelecek Partisi gece karanlığında korkakça gerçekleştirilen bu tür eylemlerle geri adım atmayacaktır. Şiddet dilini kullananların aksine sevgiyi, barışı ve kardeşliği her zaman önceleyecektir. Türkiye'nin 80 öncesinde olduğu gibi kaotik günlere dönmesine fırsat vermeyecektir. Mevcut iktidar artık ülkemizi yönetememektedir. Milletimiz devasa sorunlarla boğuşmak zorunda kalmıştır. Gelecek Partisi milletimizin bu sorunlarını çözeceği iktidara emin adımlarla yürümektedir. Bu ve benzeri karanlık girişimler yürüşüyümüzü durduramayacaktır” ifadelerine yer verdi.