4 Dönem Akyazı Akbalık Güreş Ağalığı yapan, Türk güreşine adını altın harflerle yazdıran ve gittiği her yerde büyük ilgi gören İdris Caymaz, Mersin’de oynanacak Afjet Afyonspor maçı için Mersin Stadı'na ücretsiz otobüs kaldıracaklarını söyledi.
Türk güreşinin ayağa kalkması için hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ve maddi manevi her türlü olanakları sağlayan İdris Caymaz’ın Mersin deplasmanına iki otobüs kaldırması Yeşil-Siyahlı taraftarları adeta mest etti.

Caymaz: "Para alınmayacak"
Sakarya’nın marka değeri olan Sakaryaspor’a destek verilmesi gerektiğini belirten Caymaz Ağa, "Kentte bulunan tüm otelci ve esnafı, işyerlerini Sakaryaspor bayrakları ile donatmaya davet ediyoruz. Afjet Afyonspor maçına ücretsiz iki otobüs kaldırıyorum. Otobüslerin birinde gazeteci ve amatör futbolcular olurken, Amigo Ersin nezaretindeki ikinci otobüste ise Üniversiteli Tatangalar olacak. Otobüslerimizle maça gidecek taraftarlardan kesinlikle para alınmayacak. Sakaryaspor’a destek olmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Gün Sakaryaspor’a sahip çıkma günü. Şehir olarak takımımızın yanında olmalıyız. Afyonspor’u yenip şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.