Bem Bir Sen Ferizli Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl Ferizli Sinanoğlu Gölkent Tesislerinde gerçekleştirildi. Bem Bir Sen Ferizli Şubesi tarafından verilen iftara Bem Bir Sen Ferizli İlçe Temsilcisi Köksal Akyıldız’ın yanısıra Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Bem Bir Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali ve belediye memurları katıldı.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Bem Bir Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali, “Sendikamıza yeni üye olan memur arkadaşlarımız ile birlikte bir iftar yemeğinde bir araya geldik. Kendilerini sendikamızın yaptığı ve bundan sonra da yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirdik. İftar yemeğimize katılan Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Soğuk’a da katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise, “Belediyemizde işçi, memur ayrımı yapmıyoruz. İmkanlarımız dahilinde sendikalarımız ile yaptığımız sözleşmelerimizde daha fazlasını vermeye çalışıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlikten kuvvet doğar” şeklinde konuştu.