Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası ile Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kuruluşu A.Ş arasında işbirliği protokolü imzalandı. Oda Başkanı Ahmet Akdardağan ile Faturamatik Kurumsal İş Geliştirme Direktörü Cihan Arslan’ın imza altına aldığı protokol gereğince artık tüm bakkallarda fatura ödemeleri hızlı bir şekilde yapılabilecek.

İmzalanan protokol ile ilgili konuşan Oda Başkanı Ahmet Akdardağan, “Hem odamız üyelerine ek gelir sağlayacak, hem de vatandaşın zaman kaybını önleyerek ödeme kolaylığı getirecek anlaşmamız hayırlı uğurlu olsun. Şehrimizdeki tüm bakkallarımız da artık her türlü fatura ödemelerini hızlı bir şekilde yapılacak. Üyelerimiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdiklerini söyleyen Faturamatik Elektronik Para ve Ödeme Kurulusu A.Ş. Direktörü Cihan Arslan ise, “Firma olarak ödeme sistemleri sektörüne yön vermeye devam ediyoruz. Yapılan iş birliği ile bölge halkının tüm faturalarını Faturamatik altyapısı ile en hızlı şekilde ödenmesini sağlayacağız. Fatura ödemek isteyen herkes mahallesindeki en yakın bakkalına giderek işlemlerini gerçekleştirebilir. Gerçekleşen ortak işbirliğine imza atmaktan mutluluk duyduk” diye konuştu.