Serdivan ilçesinde kiralık evde yaşayan 74 yaşındaki Metin Erseven, sahibi olduğu dairesini Kızılay Serdivan Şube Müdürlüğüne bağışladı. Kızılay Serdivan Şube Müdürlüğü tarafından teşekkür plaketi verilen Erseven, “Onlar benim uzun zamandır kiracımdı. Bana kira verecekleri paraları bağışlarda kullansınlar. Neden bana kira versinler, ben bu zamana kadar kazandım biraz da hayır yapalım” dedi.

Kızılay Serdivan Şube Başkanı Mustafa Çakar ise, “Serdivan Kızılay Şubesi Başkanı olarak onurlu bir gün yaşıyoruz. Metin Erseven amcamızın dairesinde kiracıydık. Daha sonra kendisi bir karar aldı ve bu kararla o binayı Kızılay’a hibe etti. Onu da Genel Merkezimiz tarafında gönderilen plaketle onurlandırmak istedik. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz birincilik”

Şubenin Yönetim Kurulu’ndaki üyelerle bu sebeple bir araya geldiklerini belirten Başkan Mustafa Çakar, “Serdivan Kızılay Şubesi yeni seçimden çıktı. Daha çok aktif bir rol alıp mağdur ve yardıma muhtaç ailelere yardım getirmek için yönetimimizle beraber güzel çalışmalar içerisinde olacağız. Serdivan’a ve Sakarya’ya yakışır hizmetler yapacağız. Kan toplama konusunda da Türkiye ikinciliğimiz var. Bu sene birinciliğe taşıma hedefimiz var. Takdir edilirse, insanlar bize daha çok destek verirse yardıma muhtaç ailelere, zengin iş adamlarımız, gönlü zengin insanlarla beraber Serdivan’da güzel şeyler yapmak hedefimiz” dedi.