Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) Kişisel Gelişim Atölyesi kapsamında, "Etkili İletişim ve Beden Dili" semineri verilecek. SAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Işık tarafından verilecek seminer, 1 Mart Cuma günü SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 14.00’da başlayacak.

Katılımcıların özellikle iş yaşamında etkili iletişim tekniklerini ve beden dilini nasıl kullanabilecekleri konusunda bilgi ve becerilerini artırmayı amaçlayan seminerde, insan tabiatını tanıma, etkili ve güzel konuşma, etkin dinleme, empati, iletişimde ilk izlenim ve önemi, beden dili, beden dili kodları, iş yaşamında beden dili, iletişim becerileri ve kişilik analizi testleri konuları ele alınacak. Seminer katılmak isteyenlerin SAÜSEM’in 0264 295 74 25 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmaları gerekiyor. Seminer İçeriği ise şöyle:

“İletişim sizinle başlar: İnsan tabiatını tanıma. Kendini anlatma penceresi: Etkili ve güzel konuşma. İyi bir dinleyici olma: Etkin dinleme. İletişimin altın anahtarı: Empati İletişimde ilk izlenim ve önemi. Beden dili-sözsüz iletişim nedir? Niçin önemlidir? Beden dili kodları: Yüz ifadeleri, el ve kol hareketleri. Beden dili kodları. Kişiler arası mesafe, fiziksel görünüm. İş yaşamında beden dilinin etkin kullanımı. Kim olduğunu keşfet: İletişim becerileri ve kişilik analizi testleri.”