Cami derneğinin çay ocağında vatandaşlarla birlikte çay içen Başkan Alemdar, sohbet ortamında kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

Mahalle meydanı buluşma noktası oldu

Serdivan’da hayata geçirilen projelerin; ticari, sosyal ve ekonomik hayata doğrudan katkı sağladığını belirten Başkan Alemdar, bu kapsamda Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşların hizmetine sunulan 4 bin 274 m2’lik mahalle meydanının da sosyal hayata katkı sağladığını ve bölge sakinlerinin buluşma noktası haline geldiğini ifade etti.

4 mahalleyi kapsayan ve yapımına devam edilen 5,3 km’lik Çark Deresi Kenarı Dönüşüm Projesi’nin bir ayağının da Bahçelievler Mahallesi olduğunu hatırlatan Alemdar, “Gözbebeğimiz Çark Deresi boyunca yapılan tanzim projesi tamamlandığında, Bahçelievler Mahallesi yepyeni bir yüze kavuşmuş olacak. Hat boyunca gerçekleştireceğimiz aydınlatma sistemi sayesinde, vatandaşlarımıza günün her saati faydalanabileceği yürüyüş, spor ve çocuk oyun park alanları sunarken, mahalle sakinlerimize de konforlu bir yaşam alanı daha oluşturacağız.” dedi.

Başkan Yusuf Alemdar, sohbet sonrası AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ile birlikte bölge esnafını da gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu.