Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pamukova’nın sosyal hayatına canlılık getirecek olan Esentepe Sosyal Tesisleri Projesi’nde inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yürüyüş yolları, kafeterya, mesira alanı, kamelyalar ve diğer sosyal donatı alanları ile yeni bir tesisi Pamukova’ya kazandırdıklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, tesiste inşa çalışmalarının yüzde 85 seviyesinde olduğunu açıkladı.


 
Yüzde 85 seviyelerinde
Başkan Toçoğlu, “17 dönümlük alan üzerinde başlattığımız çalışmalarda artık sona yaklaştık. Yürüyüş yollarında gerekli işlemlerimizi tamamladık. Projemizin içerisinde yer alan kamelyaları da yerleştiriyoruz. Binanın kaba inşaatında  da işlemler devam ediyor. Şuan çalışmalarımız yüzde 85 seviyelerinde. İnşallah kısa bir süre içerisinde yeni yaşam alanında tüm çalışmaları tamamlayıp; bu güzel eseri Pamukova’ya kazandıracağız.  Hem şehrimize hem de Pamukova’ya hayırlı olsun” diye konuştu.


 
“Cazibe merkezi olacak”
Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı; “Projemizin manzarasının Mekece ve Bağlarbaşı boğazlarını gördüğünü daha önce ifade etmiştik. Bu tesisin bir cazibe merkezi haline geleceğini düşünüyoruz. Bu güzel projemiz sadece Pamukovalıları değil, bu güzergahı kullanan misafirleri de ağırlayacaktır. İnşallah tesisimiz tamamlanmasıyla birlikte hemşerilerimiz tarafından büyük beğeni ve ilgiyle karşılaşacak.”