Şehrin Giriş Kapısında

Bahçelievler Mahallesi’nin yanı sıra Kazımpaşa ve Arabacıalanı Mahallelerinde de yapımı tamamlanan; Kemalpaşa Mahallesi’nde ise çalışmaların büyük oranda bitirildiği meydanlardan biri daha Esentepe’de, şehrin giriş kapısı yanında, toplam 5 bin m2 alan üzerinde hayata geçiyor. Çalışmaların son hız devam ettiği projede kafeterya ve muhtarlık olarak kullanılacak binalar tamamlandı. Çalışmaların etap etap tamamlanması ile birlikte silueti de yavaş yavaş ortaya çıkan meydan; başta ulaşım için E-5 karayolunu kullanan vatandaşlar olmak üzere şimdiden herkesin dikkatini çekiyor. Baskı beton çalışmasının yüzde 80’inin tamamlandığı meydanda aydınlatma ve sulama sistemlerinin de bitirildiği belirtildi.

4 Mevsim Göl Manzarası-Göl Havası

Sadece Serdivanlıların değil E-5 üzerinde ulaşım sağlayan tüm vatandaşların da yeni durağı olacak göl manzaralı meydanıyla, kafeteryası, otoparkı ve dinlenme alanları ile Esentepe Mahalle Meydanı misafirlerine hizmet verecek.

Üniversite yolu üzerinde şehrin ve Serdivan’ın girişi konumundaki alanda inşa edilen meydan ile Serdivan Belediyesi, herkese Sapanca Gölü’nün eşsiz manzarasını ve göl havasını 4 mevsim yaşama imkanı sunacak.