Erenler Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’nde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, “Erenler’e yeni bir duble yol kazandırıyoruz. Bölgenin trafik akışını daha da rahatlatacak projemizin şehrimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım yatırımlarına devam ediyor.  Erenler Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’nde başlatılan çalışmalar tamamlanıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar ile toplamda 1750 metrelik bölünmüş yol hizmete alınacak. Bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Erenler’e yeni bir duble yol kazandırıyoruz” diye konuştu.

1750 metrelik bölünmüş yol

Vatandaşların büyük teveccüh gösterdiği Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı örneğini, Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’nde de uygulayacaklarını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin ulaşımını daha da rahatlatacak arter çalışmalarına devam ediyoruz. Korucuk Duble yolu büyük bir ihtiyacı karşıladı. Erenlerde 1063 nolu cadde üzerinde önemli bir çalışma yaptık. Eski Kazımpaşa Caddesi’ni yeniledik.  Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı’nı hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Şimdi bu projenin benzerini Erenler’de uyguluyoruz” şeklinde konuştu.

Bölge trafiği daha da rahatlayacak

Projenin, peyzajı ve bisiklet yolları ile bölgeye önemli bir değer katacağını da belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “Yavuz Selim ve Murat Soğancıoğlu Caddeleri üzerinde Erenler Belediyesi ile yürüttüğümüz çalışmayla, toplamda 1750 metre duble yolu vatandaşların hizmetine alacağız. Proje kapsamında, caddelerde bordür çalışmaları tamamlandı. Ekiplerimizin asfalt döküm işlemini bitirmesinin ardından peyzaj ve bisiklet yolu çalışmaları başlayacak.  İlhan Aras ve 1060 nolu cadde ile Karasu Kavşağı’nı birbirine bağlayacak, bölgenin trafik akışını daha da rahatlatacak projemizin, şehrimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.