Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ‘Sosyal Yardımlar ve Bu Alandaki Hizmetler’ ile ilgili Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı koordinasyonunda ilçe belediyelerinin ilgili birimlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıya ev sahipliği yaptı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Furkan Beşel ve Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül’ün de katılımıyla gerçekleşen toplantıda il genelinde gerçekleştirilen sosyal yardımlar ve hizmetler masaya yatırıldı.

Son derece hassas

Toplantıda konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, koordineli ve istişareli çalışmaya önem verdiklerini ifade ederek, “Her yeni başlangıç yeni bir sorumluluktur, yeni bir heyecandır. Sosyal yardımlar son derece hassas ve ciddiyet isteyen bir alan, sorumluluğu yüksek. Sosyal işler ekibimiz çalışmalarını sürdürüyor, ev ev hane hane gezerek gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyorlar. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor her birinize çalışmalarında kolaylık diliyorum” dedi.

Devam edeceğiz

Başkan Kılıç’ın ardından konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Furkan Beşel ise, “Kaynaklar etkin kullanış açısından çok önemli, her birlikte istişare, birlik ve beraberlik ile çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hepimizin ortak amacı insanlara faydalı olabilmek, bir ipin ucundan tutabilmek” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından program çalışmaların masaya yatırılması ile devam etti.