Erenler Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri Yunus Emre Diriliş Meydanı’nda başladı. Vatandaşların ilk günden yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinliklerinde yediden yetmişe tüm vatandaşlar gösteriler ile doyasıya eğlendi.

Yoğun ilgi

Diriliş Meydanında Ramazan etkinlikleri Hacivat-Karagöz, Aşuk ile Maşuk, Ateşbaz Çocuk Oyunları ve Pamuk Şeker ve çeşitli gösteriler ile başladı. Etkinliğe çocuklar kadar yetişkinler de yoğun ilgi gösterdi. Meydana kurulan sahnede Hacivat ve Karagöz, palyaço gösterileri ve çeşitli oyunlar ile çocuklar doyasıya eğlendi.

Davet etti

Etkinlik alanını ziyaret ederek çocukların sevincine ortak olan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “En kıymetlilerimiz olan çocuklarımızı, yavrularımızı böylesine mutlu görmek inanın günün yorgunluğunu üzerimizden alıyor. Ben her birinize etkinliğe katılımızdan dolayı teşekkür ediyorum ve diğer etkinliklere de sizleri davet ediyorum. Bu vesile ile tekraradan Ramazan ayınızı tebrik ediyorum, Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin” dedi.

Etkinlikler devam ediyor

Ramazan ayı boyunca farklı mekânlarda devam edecek olan etkinlik programı şu şekilde; 11 Mayıs Sakarya Park, 16 Mayıs Çaybaşıyeniköy Mahallesi, 18 Mayıs- 29 Mayıs Oyun Sokağı, 23 Mayıs Büyükesence Mahallesi, 25 Mayıs da Diriliş Meydanı ve 30 Mayıs Bekirpaşa Mahallesi.