Devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, üç mahallede çalışmaların tamamlanmasının ardından 5 mahallede daha başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini ifade etti.

5 mahallede sona gelindi
Çaybaşıyeniköy, Tuapsalar ve Hürriyet Mahallelerinde 2020 yılında çalışmaların tamamlandığını ifade eden Başkan Fevzi Kılıç,
“Üç Mahallemizde doğalgaz çalışması 2020 yılında tamamlanmıştı. AGDAŞ ve belediye ekiplerimiz Şükriye, Epçeller, Sarıcalar, Çaykışla ve Şeyhköy’deki çalışmalarına devam ediyor, büyük ölçüde mesafe kat edildi” dedi.

Sırada 4 mahalle var
Başkan Kılıç,
“Şuan 5 mahallemizde devam eden doğalgaz çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından inşallah Alancuma, Kozluk, Kamışlı ve Emirler mahallelerimizde doğalgaz çalışması için hazırlıklarımıza başlayacağız. İmar planı çalışması devam eden mahallelerimiz için ise plan çalışmaları tamamladıktan sonra AGDAŞ ile görüşmelerimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yollar onarılıyor
Başkan Kılıç son olarak,
“Doğalgaz çalışmaları sırasında kazılan ve bozulan yollarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için vakit kaybetmeden bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımıza daha rahat bir yaşam sunabilmek için tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.