Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Kaymakam Muhsin Çatmadım Erenler Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kaytaz, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ve Erenler İlçesi Muhtarları, Erenler İlçe Müftüsü Harun Bayraktutar, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Çelik ve çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı.

 
Birlik ve beraberlik mesajı
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı selamlama konuşmasında; “Mübarek Ramazan ayının feyiz ve bereketini yaşadığımız bu günlerde Erenler’de görev yapan kurum ve kuruluşların yöneticileri ile geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar programında daha birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Erenler ailesi olarak büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Mübarek Ramazan ayının Ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İftar yemeğimize teşrif eden tüm arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Öztürk iftar yemeği sonrasında misafirleri ile birlikte Erenler Belediyesinin yeni hizmet alanı olan kıl çadır kafeteryasına geçerek çay sohbetinde bulundu.