Erenler Belediyesi 10 adet çöp kamyonu, 2 adet damperli araç, 2 adet kontrol aracı, 1 adet CSB (Kepçe) aracı, 2 adet yol süpürme aracı 122 temizlik personeli ile Erenler halkına hizmet ediyor.

Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından günde yaklaşık 110 ton çöp toplanırken, toplanan çöpler, katı atık sahasına boşaltılıyor. Ana caddeler de her gün araç ve elle temizlik yapılırken ara sokaklar önceden belirlenmiş program dahilinde ayda bir elle ve araçla temizleniyor. İlçede Bin 500 adet 770 litrelik, Bin adet 400 litrelik çöp konteyneri bulunurken hasar gören konteynerler Belediye Bünyesinde tamir edilerek ilçe halkının hizmetine sunuluyor. Ayrıca yaya ekipler periyodik olarak ilçe genelinde bütün sahalarda çalışmalarını sürdürüyor.

Temiz ve çevreci bir Erenler için ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor diyen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Erenler Belediyesi olarak temizlik konusunda vatandaşımızı memnun etme gayretindeyiz. Temiz Çevre, Erenler için çok önemli. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz sahada gece, gündüz demeden bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizin her bölgesi Erenler’e yakışır şekilde olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.