İmzalar atıldı

Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erenler Belediyesi arasında 4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği kapsamında yapılacak “Erenler Bilim Festivali” işbirliği ve yardımlaşma protokolü imzalandı.Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ile Erenler İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ayhan Ersoy tarafından imzalanan protokol çerçevesinde Erenler Belediyesi, düzenlenecek olan Erenler Bilim Festivali’ne destek verecek.

Bilim festivali

Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan “Erenler Bilim Festivali” hakkında  Başkan Fevzi Kılıç’a bilgi veren İlçe Milli Eğtim Müdürü Ayhan Ersoy“TÜBİTAK tarafından yürütülen 4007 Bilim Şenlikleri Programı kapsamında ilçemizde 3 gün sürecek Erenler Bilim Festivali düzenleyeceğiz. Toplumun her kesimine bilimsel faaliyette bulunma imkanı sağlayacak olan proje  İlçemizi ve  vatandaşları bilimle buluşturacak büyük bir festival olacak. Bu bağlamda hiçbir zaman  bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç ile proje için iş birliği ve yardımlaşma protoklü imzaladık” diyerek desteklerinden dolayı Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a teşekkür etti.

Tam destek

Erenler’e ve vatandaşlara katkı sağlayacak projenin başlatılması, akıl edilmesi ve yürürlüğe konulması adına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür eden Başkan Kılıç vatandaşın yarına olacak  ortak çalışmada yer almaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Başkan Kılıç “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz’ün 4007 TÜBİTAK Bilim Şenliği kapsamında İlçemizde düzenlemeyi planladığı Erenler Bilim Festivali’ne Erenler Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz.İlçemize katkı sunacak,vatandaşımızın yararına olacak her türlü çalışmanın yanındayız. Bu güzel projenin hem ilçemize hem de vatandaşımıza faydalı olacağını ümit ediyorum” diyerek  iş birliği protokolünü imzaladı.