Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, her yıl olduğu gibi bu yıl da belediye personeli ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Öztürk’ün ev sahipliğinde, bu yıl 9.’su gerçekleştirilen iftar yemeğine, Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamındaki belediye bünyesinde istihdam edilen geçici işçiler ile belediyenin stajyerleri de katıldı. Masaları tek tek gezen Başkan Öztürk misafirleri ile yakından ilgilendi ve sohbet etti.

 

Başkan Cavit Öztürk, “Bu mübarek ayda iftar yemeğimize gelerek bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. 9 yıldan beri sizlerle beraber bu güzel ilçemizin insanlarına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti hep beraber gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. Belediyemizde çalışan her bir personelimizin gerek birey gerekse ekip olarak göstermiş oldukları çaba Erenler ilçe halkımıza hizmette önemli bir yer tutmaktadır. Bu gayretlerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Onların çabası ve gayreti ile halkımıza her geçen gün daha iyiye giden bir kalite ile nitelikli hizmet veriyoruz. Yaptığımız hizmetlerde personelimizin büyük bir payı ve emeği var. Davetimize icabet ettiğiniz için tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.