Erenler İlçesinde Anadolu Gençlik Derneği’nin Şubesi kurularak çalışmalara başladı. Anadolu Gençlik Derneği Erenler Şube Başkanı Tuncay Er, tanışma ve dayanışma kahvaltısını bilinçli gençler oluşturmak adına gerçekleştirdiklerini belirtti.

Anadolu Gençlik Derneği Erenler Şube Başkanı Tuncay Er programda yaptığı konuşmasında, “Dini Mübini İslam’ın sancağını zirvede tutma niyetiyle şuurlu, ihlaslı, imanlı gençler yetiştirmeyi amaç edinen Anadolu Gençlik Derneğimizin Erenler Teşkilatını kurmak ve Erenler ilçemizde gençliğimizi bilinçli bireyler haline getirmek niyetiyle Bismillah diyerek çalışmalarımıza başlamak, birbirimizi tanımak ve bu yolda hep beraber yürümek üzere burada toplanmış bulunmaktayız” dedi.

İslam Dünyası’nın imamesi dağılmış bir tesbih gibi perişan vaziyette olduğunu belirterek konuşmasını sürdüren Er şöyle devam etti; “Yeniden bu milletin öncülüğünü, bu milletin adaletle hükmettiği günleri beklemektedir. Biz yeryüzünde kan ve gözyaşının olmadığı bir dünyayı muhakkak kuracağımızı Sakarya’dan haykırmak mecburiyetindeyiz. Cennet Mekan Merhum Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi, biz elhamdülillah inançlı insanlarız, biz inanıyoruz ki Allah bize yardım eder. Allah bize yardım ettiği zaman ancak biz galip geliriz, kimse bize galip gelemez. Ve inanıyorum ki Hak yolda çaba gösterdiğimiz bu davada Mevla bizlere yardımını esirgemeyecektir.