Saadet Partisi Sakarya Kadın Kolları, 27 Şubat 2011 tarihinde yaşamını yitiren, Türkiye’nin yetiştirdiği mümtaz şahsiyetlerden, 54.Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle resim sergisi düzenledi.
Atatürk Bulvarı AKM Meydanı'nda açılan sergide Necmettin Erbakan ile ilgili görseller yer aldı. Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım ve İl yönetim kurulu üyelerinin de iştirak ettiği resim sergisine, Adapazarlılar da ilgi gösterdi. 


SP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Vonal Şahin, “Partimizin kurucusu ve liderimiz, ülkemizin yetiştirdiği çok değerli bir bilim adamı, mütefekkir, siyasetçi, yazar olan Hocamızın vefatının 6.yılı. Bugün artık bir özdeyiş haline gelen ‘Erbakan Hoca haklıymış’ vecizesini hak etmiş bir insan. Bizlere ülkemizin yeniden şahlanışını, yeniden büyük Türkiye’nin kurulacağını ve yeni bir dünyanın mümkün olduğunu aşılayan, bunun temellerini atarak giden bir insan. Birinciliklerle ve başarılarla bitirdiği öğretim hayatının ardından, ünlü bir bilim adamı olabilecekken, siyaseti tercih edip, sadece kendisine değil tüm insanlığa faydalı olmayı seçmiş bir alim. 11 ay gibi kısa bir sürede, koalisyon ortağı olmasına rağmen bu ülkenin tarihinde ilk ve tek denk bütçeyi kurmuş, milletine en fazla zammı vererek adil paylaşımın mümkün olduğunu göstermiş adil bir yönetici. Son yüzyılda bu ülkenin kazandığı tek toprak parçası olan Kıbrıs zaferini kazanmış büyük bir komutan. ‘28 Şubatı yapanların yargılanmasını ister misiniz?’ diye soranlara; ‘Hayır istemem. Eğitilmelerini isterim. Bilmiyorlar, bilseler yapmazlardı’ diyecek kadar yumuşak kalpli, insan kaybetmek değil, insan kazanmaya odaklı bir vicdan. Bu ülkenin çimentosu olan Milli Görüş Lideri Rahmetli Hocamızı vefatının sene-i devriyesinde rahmet ve minnetle anıyoruz. Kurmaya çalıştığı Yeni Bir Dünya’nın inşası için, onun yolunda olduğumuzu bildiriyoruz. Rabbim kendisinden razı olsun” dedi.